Op bezoek bij Metes op 6 oktober

Op bezoek bij Metes op 6 oktober

Op donderdagmiddag 6 oktober 2016 organiseerden wij onze tweede IFS Usergroup Benelux bijeenkomst dit jaar.

Het bestuur van de IFS Usergroup Benelux werkt steeds verder aan het creëren van een platform om IFS gebruikers samen te brengen en informatie, kennis en ervaringen uit te wisselen. Wij zijn dan ook blij dat Dhr. Geert Raymakers, CFO van de firma Metes ons op 6 oktober de gelegenheid geeft om onze bijkomst bij Metes te laten doorgaan.
Het is bij deze de tweede maal dat ons event bij een Belgische IFS klant plaats vindt. Geen paniek voor onze Nederlandse leden, Metes NV bevindt zich in Dilsen-Stokkem, op de spreekwoordelijke steenworp van de nederlandse grens kortbij Sittard.

Vanaf 13u bij een kop koffie of thee zodat wij tegen 13u30 is het programma van start gegaan.

We leggen er de laatste hand aan maar we weten zeker dat onze voorzitter graag de bijeenkomst zal openen met een korte toelichting van onze club.
Daarna zal onze gastheer jullie graag even meenemen in de wereld van Metes met een blik op hoe Metes IFS als ERP toepassing beheert en gebruikt.

Graag laten wij dan even IFS aan het woord over het “Open IFS” platform. Een applicatie gekend door een aantal van onze leden maar wij geloven dat we deze omgeving met IFS-kennis als basis kunnen gebruiken om de uitwisseling van informatie te stroomlijnen en te verbeteren binnen de IFS Benelux Usergroup.

Daarna wil Heerema ons graag meenemen in de wereld van invoice scanning en verwerking binnen IFS. Hoe hebben zij dit aangepakt en wat kunnen wij daaruit leren. We horen het allemaal van hen!

Bij Bart’s Retail zijn ze heel bedreven in het “tunen” van IFS naar hun noden. Graag willen zij ons laten meegenieten van hun vindingrijke oplossingen.

Afronden doen we met een kijkje op onze vernieuwde website samen met onze voorzitter en we besluiten met de aankondiging van ons volgende event.
Een mooi vol programma met voor iedereen een interessante insteek. En niet voor niets is “informatie en kennis delen” de rode draad door onze bijeenkomst.

Agenda
13:00 – 13:30 Binnenkomst met koffie, thee of iets fris.
13:30 – 13:40 Openingswoord (Bestuur)
13:40 – 14:30 Voorstelling Metes
14:30 – 15:00 IFS met “open IFS”.
15:00 – 15:15 .. even wat bijpraten
15:15 – 16:00 Heerema – Facturen scannen en verwerken.
16:00 – 16:45 IFS volgens Bart’s Retail
16:45 – 17:00 Onze nieuwe webstek en uitnodiging voor ons volgende event.
17:00 – 18:00 Borrel

Marco Meijerink, Bob de Leeuw, Arjen Hoefkens, Filiep Vanwymelbeke, Jaco Putter