19 april IFS Usergroup bijeenkomst bij Bugaboo

19 april IFS Usergroup bijeenkomst bij Bugaboo

Beste leden van de IFS Usergroup Benelux,

Iedereen kent Bugaboo van de kinderwagens. Overal kom je ze tegen. Maar Bugaboo doet meer dan dat. En om daar achter te komen is de IFS Usergroup uitgenodigd om bij Bugaboo een kijkje te nemen.

Op 19 april vanaf 13:30 houdt de IFS Usergroup haar volgende bijeenkomst in Amsterdam.
In de hoofdstad zijn we van harte welkom bij Bugaboo. Leuk om weer bij een totaal ander bedrijf op visite te komen. Tussen de kinderwagen en reiskoffers leveren we weer een gevarieerd programma.
Op dit moment wordt daar nog hard aan gewerkt maar een paar puntjes van de sluier kunnen we al oplichten.

Bugaboo zal ons meenemen hoe bij het bedrijf de implementatie van IFS is gegaan. Welke keuzes zijn gemaakt, welke obstakels zijn overwonnen en hoe gaat Bugaboo om met transactionele proces zowel in het bedrijf als de vertaling naar IFS? Kortom: de kernvragen waar velen ons zich mee bezig houden. Nu hebben we de kans om mee genomen te worden in een complete nieuwe implementatie. Interessant.

Ander onderwerp waar velen van jullie mee te maken hebben: ERP en PLM? Goede combinatie of niet?
Vooral de maakindustrie heeft hiermee te maken. Hoe ga je om met complexe product brakedown structuren? Heb je echt een PDM systeem nodig? Waarom apart? En als het apart gaat hoe is de interactie met het ERP systeem?

Uiteraard is er meer dan voldoende tijd om met elkaar in een ontspannen sfeer van gedachte te wisselen. Voldoende koffie- en borrelmomenten dus.
De komende weken komen we met meer updates over het programma.

Voor nu, noteer 19 april tussen 13:30 en 17:00 alvast in de agenda.
Marco Meijerink, Jaco Putter, Filiep Vanwymelbeke
Vragen? Mail ons: info@ifsusergroup.nl

Leave a Reply